T E R A V A N D E N H E U V E L
 
 
 
 

Cursussen voor kinderen tussen 2 en 6 jaar

Muziek op schoot
Deze cursus is voor peuters en hun (groot-)ouders. Liedjes, spelletjes en werken met leuke kleine instrumenten. Vorig jaar kreeg ik wel verschillende aanmeldingen maar het kiezen van de lestijd was een probleem. Geeft u alstublieft aan of u geënteresseerd bent en voor welke dag. Ik ben elke dag, behalve vrijdag, in Ten Boer.
Muziek voor kleuters
Deze cursus is bedoeld voor leerlingen van groep 1 en 2. Zingen, muziek maken op instrumentjes en muziekspelletjes doen hoort in deze cursus. De lessen duren 40 minuten; leerlingen kunnen ook aan- of afgemeld worden in de loop van het jaar. Uw kind kan in de loop van het jaar gaan meedoen, ook voor een korte periode. Het cursusgeld is €20,- per twee maanden. De cursus wordt gegeven op woensdag om 13.30 uur in obs De Huifkar in Ten Boer.
Koorklas
Dit is ook een basiscursus muziek maar zonder het traditionele gebruik van blokfluit of klokkenspel. Daardoor kan een kind eerder beginnen: al in groep 3. Er wordt echter niet alleen gezongen. De cursus heeft dezelfde onderdelen als de vertrouwde basiscursus. De lessen duren 30 minuten en worden gegeven op maandag van kwart over vier tot vijf uur. Het cursusgeld bedraagt €70,- per jaar.